Skip to content

Peuteropvang / VVE

Bij onze peuteropvang gaan we iedere dag op onderzoek uit. Want als je kind twee jaar is, staat het te trappelen om de wereld te verkennen.

Dit doen we samen, in eigen tempo. Ieder kind is anders en daar hebben we persoonlijke aandacht voor. We bereiden je kind alvast voor op de basisschool. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen bij groep 1 of buiten te spelen op het schoolplein.

Dat maakt de overgang straks een stuk leuker en makkelijker. Heeft je kind extra begeleiding nodig? Geen zorgen. We bieden op veel locaties ook VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan. Kom je ook? We zien je graag.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Uw kind kan gebruik maken van de Buiten Schoolse Opvang. De organisatie van deze opvang wordt geregeld door Kober. Op school kunt u een met aanmeldingsformulieren ophalen informatiepakket. Heeft u vragen? 

Bel Kober: (076) 504 56 00
Email: info@kober.nl

Kober kindercentra. Alle ruimte voor ontwikkeling en leuk!

Zoekt u kinderopvang?

Overblijven

Overblijven met Kober kinderlunch
Fris aan de middaglessen beginnen? Een ontspannen lunchpauze is voor kinderen belangrijk. Samen eten we een boterham en daarna is er tijd en ruimte om lekker te spelen. Zo is overblijven goed geregeld en leuk!

Aanmelden overblijven:
U kunt uw kind(eren) snel en eenvoudig aanmelden via: www.kober.nl/overblijven

Kosten:
Wilt u weten hoeveel u betaalt voor het overblijven op de school van uw kind? Kijk op: www.kober.nl/overblijven en zoek via onze locatiezoeker de overblijflocatie van uw kind op. Daar vindt u het exacte tarief voor vast en flexibel overblijven.

Meer informatie:
Neem bij vragen contact op met de overblijfcoördinator van uw basisschool of het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl